Daily Archives: декември 26, 2019


Ги известуваме сите наши сограѓани, симпатизери и членови кои, поради работни или други обврски, сè уште не успеаја да се потпишат во процесот на пререгистрација на Партијата – дека овој предновогодишен викенд ќе можат да го сторат тоа во нашето седиште, кое се наоѓа во општина Центар – на улица […]

ОТВОРЕН ВИКЕНД СО ЛЕВИЦА