Daily Archives: декември 30, 2019


Во продолжение Ви пренесуваме дел од говорот на првиот претседател на Левица – доц. д-р Димитар Апасиев, одржан веднаш по неговиот избор, за време на првото редовно заседание на партискиот Пленум (14.12.2019). …Идејата за Левица почна 2015, кога видовме дека ен-џи-о активизмот, преку „Ленка“ не вродува со плод. Кога видовме […]

„ЗА НОВАТА ПОПУЛИСТИЧКА ЛЕВИЦА“ – Димитар Апасиев