Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  АРХИВА

  годишни архиви: 2019

  Поднесено барање за инспекциски надзор

  Откако анонимно беше пријавено за нови градежни активности во село Радожда (Струга), повторно поднесовме Барање за инспекциски надзор до три надлежни институции. На претходните...

  Извршителите спроведуваат легализиран рекет врз обичните граѓани!

  Следнава порака ја добивме во инбокс: „Вработен во моја фирма, добива осум налози за извршување, сите заради неплатен паушал и судски трошоци во вредност...

  Поднесено барање од жителите на Трнодол

  На денешната седница на Советот при општина Карпош, по барање на граѓаните на населбата Трнодол, нашиот советник Бранко Ристов поднесе документ со единасет барања...

  Владата иницира нова еколошка катастрофа во Пелагонија

  Нова еколошка катастрофа се заканува на Пелагонискиот крај, откако Министерството за економија објави неколку јавни повици за доделување концесии за геолошки истражувања на минерални...

  Без радикална политичка промена невозможна е еколошката промена

  Додека во Македонија оскудниот број на мерни станици повторно покажуваат енормна загаденост на воздухот, изјавите кои доаѓаат од властите се неприфатливо манипулативни и потценувачки....

  NACIONALIZIMI I FABRIKEVE TË TEKSTILIT QË DO MARIN GUXIMIN PADREJTËSISHT TI HUDHIN PUNTORËT NË RRUGË!

  Në një takim të,i cili u mbajtë kohëve të fundit të Kllaster-it i Tekstileve, disa shefa promovuan me zë të lartë idenë e mbylljes së përkohshme...

  Последни објави