Daily Archives: јануари 9, 2020


Додека прославите се во полн ек, урбаната мафија со дозвола на Владата повторно го пустоши културното наследство на Скопје. Овој пат на мета е објект од културно и историско значење за македонскиот народ, лоциран во фреквентната населба Дебар Маало. Овој објект е изграден во 1930 година и претставува наследство од […]

Нов напад на Владата врз идентитетот на Скопје