Daily Archives: јануари 15, 2020


Левица безрезервно ги поддржува жителите на селото Гари и најостро ја осудува одлуката на Министерството за Економија за доделување на концесија за експлоатација на питка вода во селото Гари. Во време кога светот се соочува со недостаток на пивка вода, Владата на СДСМ ги продолжува практиките на ДПМНЕ и продолжува […]

Стоп за експлоатацијата на водата од профитерите на власт


Поддршката за Левица како единствена автентична партија на трудот секојдневно расте. Оваа сабота организираме официјално отворање на партиската канцеларија во Прилеп со почеток од 11 часот, лоцирана во подвозникот на катната гаража (веднаш до продавницата за мобилни уреди “Мобикод”). На отворањето сите наши симпатизери кои досега не успеале, ќе можат […]

Официјално отворање на канцеларијата во Прилеп


Ги известуваме сите наши сограѓани, симпатизери и членови кои, поради работни или други обврски, сè уште не успеаја да се потпишат во процесот на пререгистрација на Партијата – дека оваа сабота ќе можат да го сторат тоа во нашето седиште во Охрид, кое се наоѓа на Бул.„Туристичка” (на приземје во […]

Отворен ден во Охрид