Daily Archives: јануари 18, 2020


Изјава на претседателот на Левица, Димитар Апасиев, на отворањето на канцеларијата во Прилеп. Поддршката за Левица секојдневно расте и тоа е во насока на природниот тек за тоа дека дека луѓето си бараат трета опција. Позициите наши се јасни, Левица предизборно оди сама на избори, постизборно би коалицирале со партија […]

Левица ќе освои пет пратеници на престојните парламентарни избори