Daily Archives: јануари 20, 2020


Македонската коцкарска индустрија, во последните неколку години, е во постојан раст. Државата и нејзините институции одиграа клучна улога во процесот на стимулирање на оваа индустрија. Законот кој им овозможи богата понуда на кладилниците и коцкарниците беше донесен 2011 година, како дел од пакет законите кои имаа за цел олеснување на […]

Социјалниот шок предизвикан од лошите економски политики на власта е ...