Daily Archives: јануари 23, 2020


Додека Македонија се соочува со алармантна стапка на малигни заболувања и додека соседна Бугарија ја тресат скандали за увоз на опасен отпад, координаторите на партиите во Парламентот вчера го одложија усвојувањето на забраната за увоз на отпад. Ваквото однесување е најблаго речено скандалозно, ако се земат во предвид цифрите кои […]

Македонија не е депонија на богатите држави – потребна е ...