Daily Archives: јануари 28, 2020


Левица безусловно и безрезервно застанува против намерното уништување и приватизирање на дејностите од јавната сфера за остварување на приватни интереси и криминална злоупотреба! Ние сме против било каква форма на јавно-приватно партнерство, кое само преставува еуфемизам под кој се крие очигледната намера за приватизација. Изминатите децении, а особено последните години, јавно-приватното […]

Водата не е бизнис, гласај против приватизацијата на водата!