Daily Archives: јануари 29, 2020


Ги известуваме сите наши симпатизери и членови кои, поради работни или други обврски, сè уште не успеаја да се потпишат во процесот на пререгистрација на Партијата – овој викенд ќе можат да го сторат тоа во нашата локална канцеларија во Кочани, на улица „Маршал Тито” бр.42 (во центарот, кај Триаголникот). […]

Отворен ден во Кочани