Daily Archives: февруари 2, 2020


Првичните неофицијални резултати од локалниот референдум во Дојран порачаа: ВОДАТА НЕ Е ПРИВАТНА СОПСТВЕНОСТ! И покрај силната агитација на локалната власт за воведување јавно-приватно партнерство, со 53% излезност од кои ЗА-402 и ПРОТИВ-964, Дојранчани денес покажаа дека природните ресурси припаѓаат единствено на народот и истите не се ничиј бизнис за […]

Дојран порача: Водата не е приватна сопственост!