Daily Archives: февруари 11, 2020


Владејачката СДСМ го продолжува бандитскиот процес на транзицијата, овој пат преку затворањето на некогашниот индустриски гигант „Тетекс”. Кражбата на солидарно градениот имот од работничката класа продолжува од нивните перјаници, олицетворени овој пат во Тито Беличанец и Владо Камбовски, како членови на Одборот на директори. Социјалдемократкиот сојуз со вештачко предизвикување распад […]

Кражбата на солидарно градениот имот продолжува со „Тетекс”