Daily Archives: март 4, 2020


Таткото на градот наместо да се бори за Охрид да го зачува својот статус во УНЕСКО тој и натаму продолжува да биде соучесник на градежната мафија во узурпирањето на јавниот простор. За ова сведочи и конкретниот случај со кој се соочуваат станарите на зграда во населба Билјанини Извори. Тие водат […]

СДСМ продолжува со узурпацијата во градот на Унеско