Daily Archives: март 6, 2020


Димитар Апасиев за кандидатските листи Изјава на претседателот проф. Димитар Апасиев за поднесените пратенички листи во шесте изборни единици.#Левица2020#ЛевицаВоПарламент Posted by Левица / E majta / Levica on Saturday, March 14, 2020

Изјава на претседателот Димитар Апасиев за кандидатските листи