Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Поднесени кандидатските листи во шест изборни единици!

Вечерва, во архивата на ДИК, Левица официјално ги поднесе кандидатските Листи за пратеници за претстојните парламентарни избори – во сите шест изборни единици!

Најнови објави