Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Поделија ли газдите оставки за вработените согласно препораките на Владата?

Ги охрабруваме работниците кои периодов сведочат неправди да не’ контактираат. Солидарно да се спротиставиме против диктатурата на капиталот.

Најнови објави