Daily Archives: март 18, 2020


До нашата партија пристигна анонимно писмо од работник во една од фирмите на Кочо Анѓушев, којашто како што вели тој, преку ноќ оди под стечај… Писмото го пренесуваме во целост, а во меѓувреме нашиот правен тим го разгледува случајот. „Здраво Левица, јас како ваш подржувач и потписник за собирањето на […]

Избркани 120 работници од фирма на Кочо Анѓушев!


До нашата партија пристигна анонимно писмо од работник во една од фирмите на Кочо Анѓушев, којашто како што вели тој, преку ноќ оди под стечај… Писмото го пренесуваме во целост, а во меѓувреме нашиот правен тим го разгледува случајот. „Здраво Левица, јас како ваш подржувач и потписник за собирањето на […]

Писмо од вработен во фирма на Кочо Анѓушев