Daily Archives: март 21, 2020


Деновиве околу 2000 вработени во странската компанија „Кромберг и Шуберт” добија отказни решенија, и покрај најавите на Владата дека нема да има масовни отпуштања. Ова е само еден од случаите за брутално кршење на работничките права и загрозување на егзистенцијата на работникот за време на кризата со која се соочува […]

Недозволива е изјавата на Царовска дека нема масовни отпуштања ...