Daily Archives: март 22, 2020


Политичката перверзност на Европската Унија кон Македонија и останатите земји кои чекаат во нејзиното предворје излезе на површина. Уште еднаш. Солидарноста и заедништвото кое го пропагираат еврокомесарите и домашните послушници, се покажа дека не се ништо друго, освен безначајни зборови преку кои се туркаат интересите на “големите” во Македонија. Триесетина […]

Хипокризијата на Европа и добродушноста на Кина