Daily Archives: март 23, 2020


Kако единствена партија која се залага за правата и интересите на работничката класа, овој период добиваме голем број пријави за ненајавени отпуштања, доцнење со плати и непочитување на препораките за заштита на работниците во време на светска пандемија. Додека сѐ уште нема одговор од поранешниот вицепремиер Анѓушев за 120 избркани […]

Поднесена пријава за кршење на работничките права