Daily Archives: март 25, 2020


Овие квазимерки на двете наши најголеми бизнис-партии се слични на „плановите“ на сопствениците за т.н. „финансиски консолидации“ во компаниите каде што профитот почнал да опаѓа – па, прво што почнува да се крати е намалување на трошоците за плати и одредени бенефиции на вработените, а последно што страда е самиот […]

Интервју на Димитар Апасиев за „Работник”