Daily Archives: мај 11, 2020


Во Велес се случува експлозија на новозаразени. Јавна тајна е дека огромниот број новозаболени лица во Велес најмногу се должи на несериозниот пристап од страна на конфекцијата „Ју-Ка“ од Велес. Имено, во изминативе неколку недели голем дел од работниците во оваа конфекција се обратија до нас со укажување за голем […]

Дали конфекцијата „Ју-Ка“ градот Велес го претвара во ново жариште ...