Daily Archives: мај 25, 2020


Иако владините мерки беа најавени за најпогодените фирми да можат полесно да ја пребродат економската криза предизвикана од пандемијата, сепак Владата предводена од СДСМ при услови на избркани илјадници работници одлучи да го спасува профитот на најпрофитабилните компании, додека егзистенцијата на мнозинството граѓани е сериозно загрозена! Имено, на листата на […]

СДСМ повторно покажа дека се грижи само за профитот на ...