Daily Archives: мај 26, 2020


Додека вниманието на народот е насочено кон безуспешната борба на министерството за здравство со корона вирусот, “експертите” на СДС подготвуваат нов “бонбона” бизнис. По примерот на приватизацијата на ЕВН, што резултираше со енормно зголемување на цената на електричната енергија и дополнително осиромашување на населението, СДС подготвува приватизација на уште една […]

Уште еден “бонбона” бизнис на СДС ќе ја зароби иднината ...