Daily Archives: јули 7, 2020


Последните видео-снимки, кои јасно ја покажуваат Радмила Шеќеринска во неформална дружба со сега осудените рекетарски пиуни, Катица Јанева и Боки 13, само потврдуваат дека криминалот е длабоко впишан во кодот на високите функционери на СДС. Снимката сликовито го демонстрира тоа што сите го знаеме, дека Катица Јанева и Боки 13 […]

Радмила Шеќеринска во бомбона-друштво со Боки 13 и Катица Јанева