Daily Archives: јули 30, 2020


Политичката партија Левица, како единствен субјект во Република Македонија којшто се залага за правата и интересите на работниците и работничката класа, остро го осудува манипулирањето кон работниците од сите работодавачи коишто по добиената државна помош исплаќале помала плата од законски утврдената! Додека директорката на УЈП – Сања Лукаревска, (СДС) упатува […]

Државната помош наменета за работниците завршила во џебовите на газдите