Daily Archives: септември 2, 2020


Изборите одржани на 15-ти Јули Левица ги смета за досеган невиден скандал во нашата изборна историја. Вообичаените тактики како што се изборните опструкции, притисоци, предизборни вработувања, делење ваучери и милионски суми фрлени на поткупи сега беа надградени со хакерскиот напад на интернет-страната на ДИК.  После повеќе од еден месец, од […]

Институциите молчат за изборниот масакр спроведен преку хакерските напади на ...