Daily Archives: септември 9, 2020


Пред два дена Левица поднесе Барање за инспекциски надзор до Државниот инспекторат за животна средина во однос на случајот со копање песок на брегот на Охридското езеро (кој го обелодени иницијативата Охрид СОС). И во овој случај е инволвиран заштитениот советник на старо-новата коалиција, Нефи Усеини, со оглед што недозволените […]

Поднесено Барање за инспекциски надзор за случајот со копање песок ...