Daily Archives: септември 14, 2020


Поранешни работници од „Каст Инвест“ нѐ контактираа дека во оваа фирма се случува сериозен криминал, односно дека сите ЦНЦ машини (во вредност од над 350 000 евра) во вечерните часови биле пренесени од складовите на „Каст Инвест“ во фирмата на Кочо Анѓушев – „Брако“! Покрај овие машини, во „Брако“ биле […]

Дали „Брако” во сопственост на Анѓушев незаконски го присвојува движниот ...