Daily Archives: септември 17, 2020


Продолжуваат манипулативните политики од криминалната коалиција предводена од СДС и ДУИ со најавите од првиот заменик-премиер Артан Груби, за воведување на субвенции за фирми кои што ќе фаворизираат граѓани од определени помали етнички заедници при вработувањата. Оваа мерка е крајно несериозна и евтин медиумски трик со кој што оваа коалиција […]

Субвенциите за вработувања по етничка линија водат кон уште поголема ...