Daily Archives: октомври 2, 2020


Денес, претседателот на Политичката партија Левица – проф. д-р Димитар Апасиев, заедно со неговиот адвокатски тим, во архивата на Основното јавно обвинителство Скопје ја поднесоа кривичната пријава против Мерсиха Смаиловиќ од Скопје и уште шестмина други лица кои му се закануваа нему и на членовите на неговото поблиско семејство. Наводите […]

Претседателот на Левица – Апасиев поднесе кривични пријави против оние ...