Daily Archives: октомври 3, 2020


Вчера се одржа протест на поранешните работници од АД ,,Треска” пред просториите на Министерството за Труд и социјална политика. Овие стечајци повеќе од 15 години се дел од правните лавиринти од кои никогаш не добиле позитивен исход, при што единствено бараат да им бидат исплатени заостанатите плати и придонеси кои […]

Министерката Шахпаска ја игнорира голготата на стечајците која СДСМ ја ...