Daily Archives: октомври 16, 2020


До Левица деновиве пристигнаа информации за сериозни неправилности и незаконитости при изготвувањето на Годишните планови за вработување за 2020 година од страна на судовите, како и за незаконско издавање на позитивни согласности од страна на Министерството за информатичко општество и администрација на истите. Непочитувањето на постапката предвидена со Законот за […]

Дали Манчевски се повлекува поради сомнежите за незаконски вработувања во ...