Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

АРХИВА

дневен Архива: Dec 1, 2020

Кога МОН планира да го објави списокот за социјална поддршка на 400 ученици во средните училишта

Министерството за образование и наука сè уште го нема ЈАВНО објавено списокот за СОЦИЈАЛНА ПОДДРШКА на четиристотини ученици во средните училишта во Македонија. Крајниот датум...

Последни објави