Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

АРХИВА

дневен Архива: Dec 3, 2020

Нема средства за младите специјализанти, а има за новогодишно украсување!?

Со месеци наназад слушаме и читаме колку многу е под контрола состојбата со пандемијата и дека надлежниот министер е загрижен за истата од дното...

Последни објави