Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Пратеникот Борислав Крмов ќе гостува во емисијата Стадион на Радио Мрежа Канал 77

Утре, 20 февруари 2021, со почеток во 10:00 часот, пратеникот Борислав Крмов, ќе гостува во емисијата Стадион, на Радио Мрежа Канал 77. Ќе се разговара на актуелни и важни теми, како што е контроверзниот предлог-закон за измена на личните карти.

Емисијата можете да ја проследите преку фејсбук страната на Радио Мрежа Канал 77, на нивниот youtube канал, или преку официјалната веб страница на радиото (во живо).

Најнови објави