Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Богоев ги злоупотребува образовните институции за политичко рекламирање

  Богоев по којзнае кој пат ги злоупотребува образовните институции на територијата на Општина Карпош за политичко рекламирање на функционерите на Заев и останатите функционери на СДСМ.

  Наместо решавање на реалните проблеми на жителите и одбрана на нивните интереси, Богоев ја трансформираше општината во ПР алатка, во служба на партиските интереси на СДСМ.

  ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО КАРПОШ
  06 март, 2021

  Најнови објави