Од реализација на проектот „реконструкција на трибините на фудбалското игралиште” веќе 3 месеци ни трага ни глас

0
406

На 21 декември 2020 година, градоначалникот на Општина Свети Николе Сашо Велковски, се пофали дека е започната реконструкцијата на трибините на градското игралиште и најави 800 столчиња.

Од тогаш до денес поминаа речиси три месеци но, од реализацијата на овој проект единствено останаа купови земја на трибините.

Дали ова е уште едно празно ветување на градоначалникот со цел собирање дневно политички поени!?

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО СВЕТИ НИКОЛЕ
08 март, 2021

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде