Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

(Видео) Борислав Крмов во Дневникот на 24 Вести

Пратеникот на Левица Борислав Крмов, во Дневникот на 24 Вести, во 20 часот, аргументира зошто пописот не треба да се спроведе.
 
#НеОтворамВрата

 

Најнови објави