#НеОтворамВрата – Теренска активност Левица – ЛО Тетово

0
415

ЛО Левица Тетово против фрингиран попис!

ЛО Левица Тетово во време на пандемија и лош закон за попис, ги повикува тетовчани да ја подджат кампањата #НеОтворамВрата, да не ги отвараат вратите на попишувачите и да не бидат дел од овој договорен, неразумен и политички попис!

 

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ТЕТОВО
21 март, 2021

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде