Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  #НеОтворамВрата – Теренска активност Левица – ЛО Центар

  НЕ ОТВОРАМ ВРАТА – теренска акција на Левица – Центар против фингираниот попис во сред ПАНДЕМИЈА

  Од почеток на пандемијата, Скопје бележи 51.714 случаи на заразени од Корона и 6.943 активни случаи денес. Општина Центар, како најпрометното подрачје во државава убедливо води со бројката на заразени пред сите останати општини. Не постои никаква гаранција за здравствената безбедност на граѓанте и на самите попишувачи!

  Затоа Левица строго се залага за одложување на овој смртно опасен попис и за заштита на здравјето и безбедноста на граѓаните!

  #НеОтворамВрата

   

  ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ЦЕНТАР
  23 март, 2021

  Најнови објави