Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Апасиев: Отпор организира Владата, а не бојкотирачите

Изјава на претседателот на Левица, Димитар Апасиев, во однос на денешните заплашувања на прес – конференцијата на владиниот портпарол, Душко Арсовски, откако самиот ретерираше од првичните негови изјави, односно блефови, дека наводно ќе има кривична одговорност за Бојкот на пописот.

#НеОтворамВрата

Најнови објави