Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

(Видео) Димитар Апасиев за странските амбасади

АПАСИЕВ: „Дваесет години нема осудено функционер од ДУИ и од СДСМ. Ние сме најкорумпирана држава, паднати сме на 111 место – тоа никогаш не се случило во историја на Македонија. Од друга страна, странските амбасади ја толерираат власта, затоа што се ЕУ фундаменталисти и сѐ им исполнуваат.”

 

Најнови објави