Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

(Видео) Апасиев: Ова е попис кој секој патриот мора да го бојкотира

„Ова е попис кој секој патриот МОРА да го бојкотира – со цел да не помине. Сите досегашни пописи беа бојкотирани од Албанците, сега е на ред да го бојкотираат Македонците.”
 
#НеОтворамВрата

 

Најнови објави