Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  (Видео) Апасиев за лицемерието на европските бирократи

  „За лицемерието на европските бирократи, па и на Американците, зборува тоа што американската амбасадорка го поздрави пописот, додека од Европска унија молчат како риби. Од друга страна, кога Србија го одложи пописот, истата Европска унија го поздрави потегот.”
   
  #НеОтворамВрата

   

  Најнови објави