Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

(Видео) Крмов: Мора да им застанеме на патот на овие ненационални погубни политики

Пратеникот Борислав Крмов во емисијата „Што мисли народот“:

„Потребен е државниот апарат, за да може да се интервенира кај најсиромашното население, но, секако за да се случи тоа, треба да се застане на патот на овие погубни ненационални политики.“

 

Најнови објави