Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    (Видео) Реџеп Исмаил Хактан за бруталната приватизација

    „Во системите кон кои ние се стремиме, како ЕУ, сопственоста на целокупната економија не е приватна, напротив – тие повеќе имаат ЈАВНИ РЕСУРСИ.

    Ние имаме една брутална приватизација, каде што, не само што е уништено она што е изградено претходно, туку се уништува дополнително сѐ што имаме како национален ресурс. Нас реките ни се уништени, почвата ни е уништена – еве, сега, има иницијатива каде дел од плодното земјиште ќе се продава!?”

    Реџеп Исмаил (Хактан) – член на нашиот Президиум.

    Најнови објави