Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

(Видео) Борислав Крмов за воведување онлајн – Деловник

„Целата јавност гледа колку кај нас е деградиран и дерогиран демократскиот процес, со носење на таков Деловник ќе беше уште повеќе. Ние не сме Норвешка или Шведска за да се споредуваме со тие општества. Ние имаме пратеници, сите ги знаеме кои се, кои 20 години не доаѓаат на работа.”
Пратеникот Борислав Крмов за носењето онлајн – Деловник.

 

Најнови објави