Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    (Видео) Крмов: Не може ние да бидеме опструирани, а власта од нас да бара конструктивност

    Борислав Крмов во „Утрински Брифинг“: „Не може ние да бидеме опструирани, а власта од нас да бара конструктивност“

     

    Најнови објави