Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Велосипедските патеки никогаш не станаа реалност на битолчани

  Предизборно ветуваше многу, но реализираше малку. Градоначалничката Наташа Петровска неколку пати изјави дека Битола ќе биде велосипедски град. Од ветеното не реализираше ништо. Битола во нејзиниот мандат нема нова велосипедска патека како што ветуваше таа. Велосипедистите се’ уште се небезбедни по улиците.

  Покрај субвенции за велосипеди и лажните апели за чист воздух, зголемен е ризикот на велосипедистите од незгоди додека се движат по коловозните ленти и пешачките патеки.

  Лаги и низа од празни ветувања е резултатот за битолчани од општинската власт !

  ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО БИТОЛА
  07 мај, 2021

  Најнови објави